mbappe paita Nabil Fekir on valmis allekirjoittamaan

mbappe paita Nabil Fekir on valmis allekirjoittamaan jatkosopimuksen Lyonissa sen jälkeen, kun siirto Liverpooliin epäonnistui, presidentti Jean-Michel Aulas sanoo.

24-vuotias pelaaja oli liittymässä Valioliigan joukkueeseen, kun seurat keskustelivat 60 miljoonan £ (68 miljoonan euron/80 miljoonan dollarin) siirrosta, mutta Lyon ilmoitti, ettei hän ole menossa mihinkään, kun neuvottelut osuivat pulaan.

Aulas paljasti Lyonin peruneen sopimuksen, koska se vei liian paljon aikaa, ja lisäsi, että Ranskan tähtiä kohtaan on edelleen kiinnostusta, ja Real Madrid on häntä seurannut.

Artikkeli jatkuu alla
Toimittajien valinnat Messi voi jättää hitaan PSG-alun taakseen pääosassa Real Madridia vastaan. ”He tulevat näkemään keitä me olemme!” – Cancelo, Dias, Bernardo ja Ederson palaavat Benfica-Sportingin kilpailuun Man Cityn kanssa Aseman vaihto ja keskustelut Rangnickin kanssa – Kuinka Sancho löysi mbappe pelipaita muotonsa Man Utdssa Jamie Bynoe-Gittens: Tuleeko entisestä Man Cityn ihmelapsesta ”uusi Sancho” Dortmundissa?
Mutta huolimatta tulevista tarjouksista, Aulas on varma, että Ligue 1 -joukkue pystyy pitämään kiinni hyökkäävästä keskikenttätähdestä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *