ac milan pelipaita MEKSIKO — Juan Carlos Osorio haluaisi

ac milan pelipaita MEKSIKO — Juan Carlos Osorio haluaisi mieluummin täyden joukkueensa käytettävissä, mutta mestarityöntekijä ei vaikuta niin kurjalta, että hänen on tehtävä Meksikon kokoonpano ilman joitain vakituisia pelaajiaan.

Hän puhui torstaina luottamuksesta, joka hänellä oli vaihtoehtoihinsa korvata loukkaantuneita ja normaalisti aloitussarjassa pelaajia, kuten Andres Guardado, Jesus ”Tecatito” Corona ja Hirving Lozano.

Osorio on valmis investoimaan vamman korvaamiseen

Artikkeli jatkuu alla
Toimittajien valinnat Messi voi jättää taakseen hitaan PSG-alun argentiina pelipaita pääosassa Real Madridia vastaan. ”He näkevät keitä me olemme!” – Cancelo, Dias, Bernardo ja Ederson palaavat Benfica-Sportingin kilpailuun Man Cityn kanssa Aseman vaihto ja keskustelut Rangnickin kanssa – Kuinka Sancho löysi muotonsa Man Utd:ssa Jamie Bynoe-Gittens: Tuleeko entisestä Man Cityn ihmelapsesta ”uusi Sancho” Dortmundissa?
Kuinka hän tarkalleen tekee sen, ei ole selvää, ja manageri itse sanoi, että hän ja hänen valmennustiiminsä olivat vielä päättämättä. Goal tarkastelee joitain mahdollisuuksia El Trin avauskokoonpanoon perjantaina Costa Ricaa vastaan…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *