ronaldon paita Meksikon väliaikainen manageri Ricardo

ronaldon paita Meksikon väliaikainen manageri Ricardo ”Tuca” Ferretti oli yrittänyt lähettää hänet kotiin, mutta siellä Raul Jimenez oli harjoituskentällä Nashvillessä, Tennesseessä.

Jimenezin piti pysyä tuoreena Valioliigassa Wolvesin kanssa sen sijaan, että hän kohtaa Yhdysvaltoja ystävyysottelussa syyskuun 11. päivänä, vain muutama päivä sen jälkeen, kun hän kohtasi uruguaylaisen takalinjan, jonka muodostivat osittain Diego Godin ja Jose MariaGimenez. Joten sen sijaan, että olisi osallistunut hyökkääjänä, Jimenez liukastui hansikkaisiin ja pelasi maalivahtia harjoitusten aikana, joihin sisältyi Ferretti itse ampui muutaman laukauksen Jimenezin verkkoon.

Jakso osoitti enemmän Jimenezin halusta olla mukana jatkossa maajoukkueessa kuin mahdollisesta paikanvaihdosta. Kun hän pelaa Argentiinaa vastaan ​​tässä FIFA-ikkunassa, hänestä tulee yksi kahdesta meksikolaisesta pelaajasta, jotka pääsevät vuoden 2018 MM-kisoihin ja pelaavat syys-, loka- ja marraskuussa El Trissä yhdessä PSV:n keskikenttäpelaajan Erick Gutierrezin kanssa. Ei ole epäilystäkään siitä, että 27-vuotias kokee, että on hänen aikansa maajoukkueessa.

Artikkeli jatkuu alla
Toimittajien valinnat Messi voi jättää hitaan PSG-alun taakseen ac milan paita pääosassa Real Madridia vastaan. ”He tulevat näkemään, keitä me olemme!” – Cancelo, Dias, Bernardo ja Ederson palaavat Benfica-Sportingin kilpailuun Man Cityn kanssa Aseman vaihto ja keskustelut Rangnickin kanssa – Kuinka Sancho löysi muotonsa Man Utd:ssa Jamie Bynoe-Gittens: Tuleeko entisestä Man Cityn ihmelapsesta ”uusi Sancho” Dortmundissa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *