ronaldo t paita Michael Keane palaisi Manchester Unitediin

ronaldo t paita Michael Keane palaisi Manchester Unitediin ”parempana pelaajana”, jos Jose Mourinho tekee liikkeen Burnleyn puolustajan puolesta, Gary Pallister sanoo.

24-vuotias on Old Traffordin akatemiajärjestelmän tuote, mutta hänen katsottiin olevan ylijäämäinen vain viiden Red Devilsin korkean tason esiintymisen jälkeen.

Griezmann vahvistaa Atleticon jäämisen

Toimittajien valinnat Messi voi jättää taakseen hitaan PSG-alun pääosassa Real Madridia vastaan. ”He näkevät keitä me olemme!” – Cancelo, Dias, Bernardo ja Ederson palaavat Benfica-Sportingin kilpailuun Man Cityn kanssa Aseman vaihto ja keskustelut Rangnickin kanssa – Kuinka Sancho löysi muotonsa Man Utdssa Jamie Bynoe-Gittens: Tuleeko entisestä Man Cityn ihmelapsesta ”uusi Sancho” Dortmundissa?
Hän sai tehdä lainasopimuksen Turf Moorilla pysyväksi ronaldo t-paita tammikuussa 2015, koska hän oli aiemmin pelannut Leicesterissä, Derbyssä ja Blackburnissa.

Keanesta on tullut Englannin kansainvälistäjä ja todistetusti Valioliigan esiintyjä, ja Pallister puhui valtakirjoistaan ​​keskusteltuaan Unitedin mahdollisesta suuresta tarjouksesta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *