messi pelipaita lapselle Mohamed Salahin pitäisi pysyä ja

messi pelipaita lapselle Mohamed Salahin pitäisi pysyä ja olla sankari Liverpoolissa sen jälkeen, kun Rickie Lambert on tukenut Kevin De Bruynen PFA:n vuoden pelaaja -palkintoa.

Egyptiläinen Salah on nauttinut upeasta debyyttikaudesta Anfieldillä ja liittyi vain Ian Rushin ja Roger Huntin kanssa Liverpoolin pelaajien eliittiryhmään, jotka tekivät 40 maalia yhdessä kampanjassa Bournemouthin viime viikonloppuna tapahtuneen pään jälkeen.

Hän kilpailee De Bruynen kanssa PFA:n vuoden pelaajaksi sunnuntain palkintojenjakotilaisuudessa, ja hänet on jo valittu Valioliigan vuoden joukkueeksi Manchester Cityn keskikenttäpelaajan rinnalla.

Artikkeli jatkuu alla
Toimittajien valinnat Messi voi jättää hitaan PSG-alun taakseen pääosassa Real Madridia vastaan. ”He tulevat näkemään keitä me olemme!” – Cancelo, Dias, Bernardo ja Ederson palaavat Benfica-Sportingin kilpailuun Man Cityn kanssa Aseman vaihto ja keskustelut Rangnickin kanssa – Kuinka Sancho löysi neymar jr pelipaita muotonsa Man Utdssa Jamie Bynoe-Gittens: Tuleeko entisestä Man Cityn ihmelapsesta ”uusi Sancho” Dortmundissa?
Entinen Liverpool-hyökkääjä Lambert, jolle EFL:n Sir Tom Finney -palkinto luovutettiin sunnuntaina elämäntyöstään, uskoo, että Salah on ”supertähti” ja ansaitsee ammattilaistovereittensa äänestämisen vuoden pelaajaksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *