neymar pelipaita Salahin maalit – mikä nostaa hänen

neymar pelipaita Salahin maalit – mikä nostaa hänen yhteensopivuuden 12:ksi kaikissa kilpailuissa kauden aikana – ja lisäksi juoksu, joka juontaa juurensa aina elokuun lopulle, jolloin hän vaihtoi rangaistuspotkun 1-1-tasapelissä Chelsean kanssa Valioliigassa. Siitä lähtien hän on on löytänyt verkon takarajan jokaisella seuraavalla esiintymisellä, kun hän on päässyt Leedsiin, Milanoon, Crystal Palaceen, Brentfordiin, Portoon, Manchester Cityyn ja Watfordiin.

Ainoa peli, jonka Liverpool on pelannut aikana, jossa ei ole tehnyt maaleja, oli heidän Carabao Cup -ottelu Norwichin kanssa – ja vain siksi, että hän ei ollut joukkueessa.

9 – Mohamed Salahista on tullut ensimmäinen pelaaja @LFC:n historiassa, joka on tehnyt maalin seuran yhdeksässä peräkkäisessä ottelussa. Väistämätön. pic.twitter.com/SRNNYCum5Q

— OptaJoe (@OptaJoe) 19. lokakuuta 2021
Liverpool asetti ei-toivotun ensimmäisen
Vaikka Salahin avaus antoi vieraille parhaan neymar pelipaita lapset mahdollisen alun, jota he voivat toivoa – yhdistettynä Naby Keitan ihmeiskuon vain kourallinen minuuttia myöhemmin – punaiset huomasivat lopulta olevansa kiinni tauon tullessa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *